Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Contributor
Title
Subject
Help
Sign on to:
My eGyanKosh
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
eGyanKosh preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
eGyanKosh
IGNOU Self Learning Material (SLM)
05. School of Continuing Education (SOCE)
Levels
Certificate Programmes
Current
Certificate in Food and Nutrition (CFN)
CFN-1 आप और आपका भोजन
Block-2 खाद्य पदार्थों को चयन और उनके बनाने की विधियाँ
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Contributor(s)
2022
खंड-2 खाद्य पदार्थों का चयन, बनाने की विधियाँ तथा परिक्षण
कपूर, दीक्षा
2022
इकाई-6 आइए, सही खाद्य पदार्थों का चयन करें
-
2022
इकाई -7 हमारा आहार कितना पौष्टिक है?
-
2022
इकाई-8 भोजन पकाते समय पोषक तत्वों और स्वाद को बनाये रखना
-
2022
इकाई -9 आइए, अपने भोजन को सुरक्षित बनाएँ
-
2022
इकाई -10 आइए, भोजन का परिरक्षण करना सीखें
-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Discover
Date issued
6
2022
Has File(s)
6
true