Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 4116 to 4135 of 32530 < previous   next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Module-2.pdf.jpg2017Module-2 Stock Deck-
Module 2.pdf.jpg2017-04-20Module-2 फलों एवं सब्जियों का कटाई उपरान्त प्रबंधन-
Module-3.pdf.jpg2017Module-3 Building Product Knowledge-
Module-3.pdf.jpg2017-04-20Module-3 Factory Standards an Product SpecificationsNath, K. M.
Module 3.pdf.jpg2017-04-20Module-3 कारखाना मानक तथा उत्पाद विनिर्देश-
2018Module-4 Processing and Value AdditionKaur, Charanjit; Nath, Nirankar
Module-4.pdf.jpg2017Module-4 Up selling-
Module 4.pdf.jpg2017-04-20Module-4 प्रसंस्करण और मूल्यवर्धन-
Module-5.pdf.jpg2017Module-5 Personal Performance Tracking-
Module-5.pdf.jpg2017-04-20Module-5 Quality AssuranceKaur, Charanjit
Module 5.pdf.jpg2017-04-20Module-5 गुणवत्ता आश्वासन-
Module-6.pdf.jpg2017Module-6 Consumer Buying Behaviour-
Module-6.pdf.jpg2017-04-20Module-6 Packaging of Fresh Fruit and Vegetables and Their Processed Products-
Module 6.pdf.jpg2017-04-20Module-6 ताजे फल एवं सब्जियों और उनके प्रसंस्करित उत्पादों की पैकेजिंग-
Module-7.pdf.jpg2017Module-7 Functions of Various Departments-
Module-7.pdf.jpg2017-04-20Module-7 Marketing of Fresh Fruits and Vegetables and Their Processed ProductsSrivastava, A. K.
Module 7.pdf.jpg2017-04-20Module-7 ताजे फल एवं सब्जियों और उनके प्रसंस्कृत उत्पादों का विपणन-
Module-8.pdf.jpg2017Module-8 Retail Formats-
Module-8.pdf.jpg2017-04-20Module-8 Setting up an EnterpriseAdsule, P. G.
Module 8.pdf.jpg2017-04-20Module-8 उद्यम स्थापित करना-